2013.09.21.
07:24

Írta: Idill

Első hét vége

vitamins_1379739924.JPG_648x727

Azt reméltem, hogy mire újra jelentek, túl leszek a „nagy felelésen”, de nem.. A nagy felelés az lenne, hogy a 90 perces dialógus első álló gyakorlatát mindenki – tehát 340 fő + tanárok - előtt kell színpadon mikrofonba elmondani/tanítani. Három fő csinálja melletted amit mondasz, majd a főnők értékel (mert úgy hívják itt őt:)Szóval hétfő óta zajlik ez az előadásokon kisebb nagyobb kihagyásokkal. Első nap még nem akartam jelentkezni, gondoltam megnézem Bikram hogy viszonyul az emberekhez, miket reagál stb. Szerencsére délutánra már elmúlt az a kis izgulás is ami volt bennem, egy részt mert a Boss nagyon rendes, nem harapja le a fejünket, sőt segít, másrészt rengetegen lámpalázasak, plusz a franciák/ mexikóiak/ chileiek/ kínaiak/ japánok nehézkesen is beszélnek angolul. Minden esetre rengeteget nevettünk, és már annyiszor hallottam, hogy otthon meg se kellett volna tanulnom. 3 napja jelentkezek, de nem választottak be… hm nah sebaj, majd hétfőn, most legalább már tényleg tudom, mit vár el tőlünk Ő.

Most péntek este van itt, és pihenőt kaptunk. Túl vagyunk 9 edzésen, holnap szombat reggel lesz a heti utsó. Itt- ott némi izomlázat érzek, érdekes hogy ez a napi 2 jógaóra mást hoz ki belőlem mint egy sima otthoni kihívás. Jó látni, hogy a többségnek egyre jobban megy, és már nem kell sok embert kivinni a teremből. Imádom! :D

Mindenki kérdezgeti eszem –e rendesen. Nyugalom! :D A képen látható vitaminokat szedem először is, emellett pedig olyan finomakat eszem hogy csak na! A hűtőbe megint bevásároltam: szója tej, barack, eper, ringló, joghurtok, gyümölcsrizs, müzlik, a szállodai koszt meg egyszerűen fenomenális! Isteni svédasztal van reggel is este is, és minden 100% egészséges, nekem való;) Ma pl. reggelire spenótos tojást ettem salátával frissen facsart narancslével, utána grapefruit juharsziruppal, ananász, görögdinnye és egy helyben sütött croassain - nah ez utóbbihoz mit szóltok, hogy ilyet eszem? - :) . Rizstejes mangó /málna /vörös áfonya / mandula /pisztácia smoothieval koronáztam meg a reggelit, majd végezetül Starbucks kávé. A vacsorám fehérhúsú hal volt salátával, csírával, algával, mozzarellával, koktélparadicsommal, és desszertnek egy szelet túró torta vörös áfonyával. Olyan egészségesen fogok haza jönni kérem!:)

A hétvégén tervezzük, hogy szétnézünk a Cityben. Tényleg Ritáról a hurrikánról tud valaki valamit? Állítólag Kalifornia felé tart..

Hamarosan szét leszünk osztva 20 csoportra, plusz elkezdjük az anatómiát. Már nagyjából pár szót beszélgettünk ismerkedtünk ezzel- azzal, rajtunk kívül még 3 magyar van: egy nő New Yorkból, egy lány meg egy nő Németországból, de a csoportos órákon gondolom még jobban megismerkedünk majd a többiekkel. Fiúk is vannak Dinám:) de meg van tiltva nekünk, hogy össze-kavarcolódjunk, azt mondták az első géppel küldenek haza, ha kiderül. No love during the training hahh:))) Gondolom, egyre húzósabb hetek lesznek (mondjuk már a tegnap késő esti vetítésen szépen, két széken kényelmesen alukáltam :P , de nem baj, sőt, szeretettel várom! :D Meglátjuk ilyen nagy lesz-e a szám az 5-6. héten......... hihhi.

Life begins when you get out of your comfort zone! Hóni imádlak;) :D Csók Nektek!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bikramyoga.blog.hu/api/trackback/id/tr565526838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eri83 2013.09.22. 13:43:32

Hello:)

Jó olvasni, hogy jól vagy és ennyire jól érzed magad;)
Mivel ilyen részletesen bemutattad a svédasztalt, ne csodálkozz majd ha Atusod kopogtat az ajtódon és ott áll majd a bőröndjével:-D
Vigyázz Magadra!!!
Sok puszi: Ati&Eri

Hóni 2013.09.23. 00:31:07

Én is imádlak!!És irigyellek!Amikor elkedvetlenedek,mindig Rád gondolok,és erőt merítek!!!:)) Puszi és ÍRJ MINÉL TÖBBET!!
süti beállítások módosítása