2013.09.23.
07:40

Írta: Idill

Pihenés

part_1379913509.JPG_996x747

Hello drágáim! Egy nagyon jó feltöltő hétvégén vagyunk túl. A Baywatch helyszínén Manhatten beachen szombaton is vasárnap is tiszteletünket tettük, egyszerűen csodás a hely! Azt mondtam Katinak: a héten történhet bármi, ez után nem tud kizökkenteni semmi a nyugalmamból:) Első nap 2 óra alatt leégtünk, iszonyat jó idő van itt. A szálloda recepcióján lehet venni jegyet az Ocean buszra, ami néhány szállodából gyűjti be az embereket, és ide a partra visz le, illetve két bevásárló-paradicsomba lehet még vele eljutni :D Szombaton ide lementünk, majd hazagyalogoltunk, hogy felfedezzük a terepet (10 km-ert tettünk a lábunkba az nap :P). Este elmentünk a központba apróságot venni, meg beültünk egy helyre vacsizni. A szállodában megpróbálkoztunk a mosással, illetve csak Kati, én kézzel mostam ki a joga ruhákat. Megállapítottuk, hogy ezt itt lehet hanyagolni fogjuk, az emberek ott versengtek egy-egy mosógépért, konkrétan beköltöztek a Loundry roomba :) Elég nehezen aludtam el, mert le is égtem, plusz a bal oldalamra nem tudom fordítani a fejem, teljesen beállt a nyakam..... Nem tudom mitől..

Vasárnap szerencsére jobban ébredtem, és végre nem kellett hajnalban kelni yeeeahh :D. Bikramos kis furgonok cikáznak a szálloda és két bevásárló negyed közt szombat-vasárnap, hogy minket fuvarozzanak ha szükséges, ezt igénybe is vettük, és elmentünk a Ralph'sba, én konkrétan 25 liter vízzel tértem haza. Délután ismét beacheltünk, és ott tanultunk. Jó módszer, hogy felváltva egymásnak mondunk fel egy-egy gyakorlatot. - És a vasárnapi fagyi és megvolt Ildikének :D - Megnéztünk most este néhány X Faktort Kati kedvéért :) és elérkezett az alvás ideje. Nagyon várom a holnapot, az egész jövő hetet! Vigyázzatok otthon magatokra! Sok puszik;) NAMASTE.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bikramyoga.blog.hu/api/trackback/id/tr795529284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Agócs Beatrix 2013.09.24. 21:23:11

Hmm:) Nem semmi!

Komolyan mondom ahogy olvasom a sorokat úgy érzem mintha vmi kalandos regényt tartanék a kezembe:)
Szupi az egész! Mintha vmi álomvilág lenne vagy az is?;)
Nem unatkoztam az biztos ahogy olvastam a rengeteg élményt!
Örülök, h jól érzed magad! Látod mondtam én h kelleni fog!:)
Na majd írd tovább a regényedet!:)

Pusz pusz
süti beállítások módosítása